ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΡΟΥ ΑΤΜΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ολοκληρώθηκε και τέθηκε με επιτυχία σε λειτουργία το πρώτο σημαντικό έργο παραγωγής βιομηχανικού νερού υψηλής καθαρότητας με τεχνολογία αντίστροφης ώσμοσης και ηλεκτροαπιονισμού της SYCHEM στην Νιγηρία.

Το σύστημα αποτελείται από 2 μονάδες δυναμικότητας 600 m3/d για την παραγωγή πόσιμου και βιομηχανικού νερού καθώς και από μία αφαλάτωση διπλού περάσματος και ηλεκτροαπιονισμού δυναμικότητας 360 m3/d. Η συνολική δυναμικότητα του συστήματος υπερβαίνει τα 1.600 m3/d και χρησιμοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων “Rom Oil Mills Limited” στο Ibadan της Νιγηρίας.

Το σύνολο του εξοπλισμού σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και τέθηκε σε πλήρη και κανονική λειτουργία στο εργοστάσιο της SYCHEM. Στη συνέχεια αποσυναρμολογήθηκε και μεταφέρθηκε μέσα σε εμπορευματοκιβώτια μαζί με όλα τα υλικά διασύνδεσης. Πραγματοποιήθηκε συγκρότηση στην Νιγηρία από εξειδικευμένο συνεργείο της SYCHEM. Ακολούθησε έναρξη και έλεγχος λειτουργίας καθώς και εκπαίδευση προσωπικού.

Η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη οδήγησε στην ανάληψη νέων έργων σε άλλες βιομηχανικές μονάδες στη Νιγηρία.

Οι φωτογραφίες είναι από την κατασκευή και λειτουργία στο εργοστάσιο της SYCHEM καθώς και από την έναρξη λειτουργίας στη Νιγηρία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

  Το μήνυμά σας

  [recaptcha]

  Log in with your credentials

  Forgot your details?