Αυτοχρηματοδότηση Επένδυσης

H SYCHEM αξιοποιώντας την μελετητική και κατασκευαστική εμπειρία στα τεχνολογικά συστήματα που εξειδικεύεται, είναι από τις ελάχιστες εταιρείες στην Ελλάδα που έχει την δυνατότητα να αναλάβει την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου ενεργειακού έργου από το στάδιο της μελέτης και αδειοδότησης, μέχρι την τελική παράδοση στον ιδιοκτήτη του έργου με ξεκάθαρους και μετρήσιμους ενεργειακούς στόχους.

Μέσα στo πλαίσιο αυτό και για μια συγκεκριμένη ενεργειακή εφαρμογή στην οποία ο όμιλος SYCHEM έχει εκτέλεση την μελέτη, δύναται να προχωρήσει και στην κατασκευή με μέρος ή ολόκληρο το τίμημα για την υλοποίηση του έργου να πληρώνεται με βάση την εξοικονόμηση ενέργειας στον ιδιοκτήτη του έργου.

Σε κάθε περίπτωση η SYCHEM δεσμεύεται πάντα για την επίτευξη του ενεργειακού στόχου με εμπράγματες εγγυήσεις δηλαδή παρακράτηση τμήματος του εργολαβικού τιμήματος για τουλάχιστον 6 μήνες ή μέχρι να υπάρχουν μετρήσεις που να αποδεικνύουν την επίτευξη των ενεργειακών στόχων.

Με τον τρόπο αυτό κάθε ενεργειακό έργου της SYCHEM προσφέρει εγγυημένο χρόνο απόσβεσης στον επενδυτή.

H SYCHEM μπορεί επίσης μέσα από την εξειδικευμένη μελετητική και συμβουλευτική εταιρεία του ομίλου να αναλάβει αυτοχρηματοδότηση επένδυσης ή ένταξη της επένδυσης σε επιδοτούμενα ευρωπαϊκά ή εθνικά προγράμματα εξοικονόμησης και ΑΠΕ. Τα τελευταία 10 έτη η Yfantis Engineering Ltd έχει με επιτυχία συντάξει τις μελέτες και τους φακέλους υποβολής και επιπλέον έχει αναλάβει την παροχή όλων των υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για την παραλαβή της επιδότησης από τον επενδυτή για έργα συνολικού προϋπολογισμού 20.000.000 €.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

  Το μήνυμά σας

  [recaptcha]

  Log in with your credentials

  Forgot your details?