ΕΡΓΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ SYCHEM A.E ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ

Η SYCHEM Α.Ε παρέδωσε με απόλυτη επιτυχία έργο fast track για λογαριασμό της METKA Α.Ε.

Το έργο αφορούσε στη μελέτη, προμήθεια, κατασκευή και θέση σε λειτουργία, μονάδας επεξεργασίας νερού, ως μέρος ενός ευρύτερου έργου ΕPC, στην Αλγερία.

Το έργο επεξεργασίας νερού, αποτελείται από 12 διπλές μονάδες εντός μεταλλικών κιβωτίων, που περιλαμβάνουν αφαλάτωση αντίστροφης όσμωσης διπλού περάσματος και συστήματα ηλεκτροαπιονισμού CEDI, παροχής απιονισμένου (υπερκαθαρού)  νερού για την λειτουργία 24 TM2500 συρόμενου αεροστροβίλου.

Η εγκατεστημένη δυναμικότητα παραγωγής απιονισμένου (υπερκαθαρού) νερού για το έργο, υπερβαίνει τα 9.000 κυβικά / ημέρα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο αφαλάτωσης που ανατέθηκε ποτέ σε ελληνική εταιρεία κατασκευής αφαλατώσεων.

Οι μονάδες του έργου συναρμολογήθηκαν στις καινούριες υπερσύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις της SYCHEM A.Ε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η SYCHEM A.Ε (μέλος του ομίλου SYCHEΜ) είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ιδιωτικών έργων αφαλάτωσης νερού υψηλών απαιτήσεων καθώς και εξειδικευμένων έργων ανοικτής γεωθερμίας κυρίως για βιομηχανικές και μεγάλες τουριστικές μονάδες στην Ελλάδα, με δυναμική διεθνή παρουσία σε ΝΑ Ευρώπη, Ασία και Β. Αφρική.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

  Το μήνυμά σας

  [recaptcha]

  Log in with your credentials

  Forgot your details?