Η εταιρεία Sychem παρουσιάστηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε τις εταιρείες Systems Sunlight, Demo, Raymetrics και Sychem με την ευκαιρία της διάκρισής τους στα βραβεία Greek Exports Awards 2015, στην τελετή λήξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου την Τρίτη 10 Μαΐου 2016.

Η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Media, διοργανώνουν κάθε χρόνο τα εξαγωγικά βραβεία Greek Exports Awards προκειμένου να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τους ανθρώπους, τις ιδέες και τις συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας.

Οι τελετές Έναρξης και Λήξης των συνεδριάσεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι το μέσο για την προβολή επιχειρήσεων σε ένα ευρύ κοινό συμμετεχόντων της αγοράς. Ο στόχος είναι η παρουσίαση εταιριών αλλά και της επιχειρηματικής και επενδυτικής ιδέας γενικότερα. Στο πλαίσιο αυτό, το Χρηματιστήριο Αθηνών προσκαλεί ελληνικές δυναμικές εταιρείες να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο και σχέδιο στην τοπική αλλά και διεθνή επενδυτική κοινότητα.

Ο κ. Σαμουήλ Ζήσης εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων – Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών και οι κ.κ. Βασίλειος Μπίλλης, CEO της Systems Sunlight, Δημήτριος Δέμος, Αντιπρόεδρος της Demo, Γεώργιος Γεωργούσης, CEO της Raymetrics και Αλέξανδρος Υφαντής, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Sychem κήρυξαν τη Λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ακολούθησαν παρουσιάσεις των επιχειρηματικών μοντέλων και σχεδίων από τις βραβευθείσες εταιρείες.

Πηγή: www.b2green.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

  Το μήνυμά σας

  [recaptcha]

  Log in with your credentials

  Forgot your details?