Κοπή Πίτας Ομίλου Sychem – Την Πέμπτη 15/02/2023, στο Αμφιθέατρο Deloitte στο Μαρούσι, έγινε η Κοπή Πίτας του Ομίλου SYCHEM, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με την παρουσία συναδέλφων και διακεκριμένων συνεργατών.

H Κοπή Πίτας του Ομίλου Sychem για το 2024 έγινε στο Αμφιθέατρο Deloitte στο Μαρούσι, παρουσία συναδέλφων και εκλεκτών συνεργατών.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Dr-Ing Αλέξανδρος Υφαντής παρουσίασε τα σημαντικότερα έργα στους Κλάδους: Νερού, Ενέργειας, Βιοαερίου και Καθοδικής Προστασίας, για το έτος 2023 καθώς και στόχους επενδύσεων και καινοτομιών για το έτος 2024.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις Εργαζόμενου της Χρονιάς καθώς και για πρώτη φορά του Προϊστάμενου Ομίλου της Χρονιάς, η κλήρωση για τα παραδοσιακά φλουριά, δείπνο και ποτό.

Μία εβδομάδα νωρίτερα είχε γίνει και η Κοπή της Πίτας για το προσωπικό του Ηρακλείου με ξεχωριστή κλήρωση για ανάδειξη υποψήφιου εργαζομένου αλλά και κλήρωση για τα φλουριά.

Η ομάδα μας εύχεται σε όλους ένα ευτυχισμένο και επιτυχημένο νέο έτος! Ας είναι γεμάτο από νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για ανάπτυξη και επιτυχία!!

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

  Το μήνυμά σας

  [recaptcha]

  Log in with your credentials

  Forgot your details?