Συμμετοχή της SYCHEM στην ChemExpo 2023

H SYCHEM είχε την χαρά να συμμετέχει στην ChemExpo 2023 ως χρυσός χορηγός. Η ChemExpo 2023 διοργανώθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων από την ίδρυση του Chemecon στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων την Παρασκευή 12 Μαΐου. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και η διασύνδεση του ακαδημαϊκού χώρου με την επιχειρηματική κοινότητα μέσω της ανταλλαγής απόψεων γύρω από τις σύγχρονες παραγωγικές και επιχειρηματικές προκλήσεις.
Κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο, καινοτόμα εργαστήρια, φοιτητές αλλά και μέλη της ευρύτερης ακαδημαϊκής κοινότητας παρευρέθηκαν για να συζητήσουν, να παρακολουθήσουν ευρηματικά workshops και να συμμετάσχουν στα μοναδικά Round Table Sessions.
Ο Δρ. Νικόλαος Υφαντής, Τεχνικός Διευθυντής και Μέλος του Δ.Σ. της SYCHEM απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης τονίζοντας τον ρόλο και την συμβολή του Χημικού Μηχανικού στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών ενώ ακολούθησε το workshop «SYCHEM path to sustainability and green technologies in Water & Energy» με μεγάλη ανταπόκριση από τους συμμετέχοντες.

#water #sustainability #energy #chemecon #sychem

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

  Το μήνυμά σας

  [recaptcha]

  Log in with your credentials

  Forgot your details?