ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 2 ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 3.000 m³/d ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ: KUWAIT OPERA HOUSE
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΕΡΓΟ: Δύο μονάδες αφαλάτωσης αντίστροφης ώσμωσης θαλασσινού νερού(SWRO) δυναμικότητας 2.400 m3/d και 600 m3/d έκαστη.
ΕΤΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: 2014

Ένα από τα σύγχρονα αξιοθέατα της πόλης, η πρώτη όπερα του Κουβέιτ είναι η νέα εθνική πολιτιστική πρωτεύουσα της χώρας. Περιλαμβάνει τελευταίας τεχνολογίας θέατρα, αίθουσες συναυλιών, κινηματογράφους, εκθεσιακούς χώρους και μια βιβλιοθήκη αρχείο, όλα διαταγμένα μέσα σε ένα μεγάλο πάρκο.

Αυτό το τεράστιο έργο που έχει ως στόχο να είναι ένα ορόσημο πολιτισμού για ολόκληρη την περιοχή του Κόλπου, χρειάζεται μια σημαντική παροχή νερού για τους περίπλοκους κήπους του και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου. Η SYCHEM κλήθηκε να καλύψει αυτή την ανάγκη και παρέδωσε με επιτυχία 2 μονάδες αφαλάτωσης αντίστροφης ώσμωσης θαλασσινού νερού με συνολική δυναμικότητα 3.000 m3/d νερού.

Οι μονάδες αφαλάτωσης ξεκίνησαν την πλήρη λειτουργία τους από τον Ιούνιο του 2014 σε συνεργασία με τοπικό εργολάβο. Οι τελευταίας τεχνολογίας SWRO μονάδες 2.400 m3/d και 600 m3/d παραδόθηκαν πλήρως εγκατεστημένες σε μεταλλικά εμπορευματοκιβώτια σε λιγότερο από 3 μήνες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

  Το μήνυμά σας

  [recaptcha]

  Log in with your credentials

  Forgot your details?