Όραμα

H SYCHEM Α.Ε.  είναι μια εταιρεία που στοχεύει στον σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων έργων που βασίζονται στις αρχές τις αειφόρου ανάπτυξης. Η συνδυασμένη χρήση τεχνολογιών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ενεργειακής ολοκλήρωσης με τεχνολογίες για διαχείριση και επεξεργασία νερού είναι ο τομέας εξειδίκευσης της SYCHEM Α.Ε.

Επενδύοντας στην διεπιστημονική έρευνα και ανάπτυξη, η SYCHEM Α.Ε. οραματίζεται την συνεχή βελτίωση των προϊόντων και έργων της, επενδύοντας στην ενσωμάτωση της εμπειρίας από κάθε καινούργιο έργο που σχεδιάζει και κατασκευάζει.

Η ολιστική αντιμετώπιση στη διαχείριση και επεξεργασία νερού και της ενέργειας είναι η βασική μας σχεδιαστική προσέγγιση σε κάθε βιομηχανικό ή άλλο σύστημα.

Η SYCHEM Α.Ε. θέτει ως βασική προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των εξειδικευμένων αναγκών των πελατών της με την χρήση αξιόπιστων και δόκιμων τεχνολογιών που διακρίνονται τόσο για την τεχνοοικονομική τους σκοπιμότητα όσο και για τον σεβασμό τους στο περιβάλλον.

Επενδύουμε σε σταθερές συνεργασίες τόσο σε επίπεδο πελατών όσο και συνεργατών και προμηθευτών με βασικούς άξονες την εμπιστοσύνη, την ηθική και την αξιοπρέπεια που θεωρούμε ότι πρέπει να διακρίνει και την επιχειρηματικότητα.

Έχουμε ως πρωταρχικό στόχο την δημιουργία υπεραξίας μέσα από την επιστημονική γνώση και την τεχνική ικανότητα που αναπτύσσουμε διαρκώς. Βασίζουμε την ανταγωνιστικότητα μας πάνω στα έργα μας και τις σταθερές συνεργασίες που προκύπτουν μέσα από την ικανοποίηση των πελατών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

Το μήνυμά σας

Log in with your credentials

Forgot your details?