Κοπή Πίτας Ομίλου Sychem – Την Τετάρτη 15/02/2023, στο Αμφιθέατρο Deloitte στο Μαρούσι, έγινε η Κοπή Πίτας του Ομίλου SYCHEM, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με την παρουσία συναδέλφων και διακεκριμένων συνεργατών.

Την Τετάρτη 15/02/2023, στο Αμφιθέατρο Deloitte στο Μαρούσι, έγινε η Κοπή Πίτας του Ομίλου SYCHEM, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με την παρουσία συναδέλφων και διακεκριμένων συνεργατών. Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Dr-Ing. Αλέξανδρος Υφαντής, παρουσίασε τις σημαντικότερες εξελίξεις του 2022, μια χρόνια ορόσημο, με την SYCHEM να ολοκληρώνει μια πορεία 20 ετών με αλματώδη ανάπτυξη, περισσότερα από 200 άτομα προσωπικό και κύκλο εργασιών στα 30 εκατομμύρια Ευρώ. Ακολούθησε η παρουσίαση του στρατηγικού πλαισίου για το 2023 καθώς και η παρουσίαση για τους «Εργαζόμενους της Χρονιάς», που επιβραβεύει τους συναδέλφους που ξεχώρισαν για το ήθος, την εργατικότητα και την επιμέλεια τους. Η εκδήλωση είχε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο για την συμμετοχή όσων δεν μπορούσαν να παραστούν, ενώ ακολουθήσε η κλήρωση για τα «παραδοσιακά φλουριά της Πίτας», δείπνο και ποτό.
Την Τετάρτη 22/02/2023 θα ακολουθήσει η εκδήλωση Κοπής Πίτας για το προσωπικό του Ομίλου στο Ηράκλειο Κρήτης, με σκοπό να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή ζωντανή συμμετοχή για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια ψηφιακών εκδηλώσεων.
Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες, το 2023 να είναι ένα δημιουργικό έτος με υγεία και πολλές χαρές!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

    Το μήνυμά σας

    [recaptcha]

    Log in with your credentials

    Forgot your details?