Η Sychem στην 2η Διεθνή Έκθεση της Verde Tec 2018 με τιμητικό βραβείο.

 

H Sychem συμμετείχε με περίπτερο στην 2η  διεθνή έκθεση της Verde Tec, 2-4 Μαρτίου, για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.Ειδικό τιμητικό βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία, από τους διοργανωτές της Verde tec, με τίτλο «Βραβείο Ενεργειακής Αξιοποίησης Οργανικών Αποβλήτων».
Το βραβείο GREEK GREEN AWARDS 2018 παρέδωσε ο κύριος Γ. Πατούλης, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ στον Dr.-Ing Αλέξανδρο Υφαντή, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Sychem την Παρασκευή 2 Μαρτίου.

H “Verde.Tec” είναι διεθνής έκθεση που έρχεται να παρουσιάσει τις τεχνολογικές λύσεις για τα μεγάλα και μικρά περιβαλλοντικά προβλήματα στη χώρα μας. Υποστηρίζει την  πράσινη και κυκλική οικονομία, το νέο παγκόσμιο οικονομικό μοντέλο που θα στηριχτεί στην καινοτομία, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την εξοικονόμηση φυσικών πόρων.
Παράλληλα µε την έκθεση διεξάγονται σημαντικές συνεδριακές εκδηλώσεις, στο πλαίσιο του Verde Tec Forum, µε έγκριτους φορείς στον τοµέα των πράσινων τεχνολογιών και της περιβαλλοντικής προστασίας.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ), του Συνδέσμου Εταιρειών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ), καθώς επίσης και της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ).

Για περισσότερες λεπτομέρειες: http://www.verde-tec.gr/el/default.asp?sw=1920

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

  Το μήνυμά σας

  [recaptcha]

  Log in with your credentials

  Forgot your details?