Η Sychem χορηγός στο 15ο Διεθνές Συνέδριο Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, CEST2017

Η Sychem συμμετέχει ως αργυρός χορηγός στο 15ο Διεθνές Συνέδριο για την Περιβαλλοντική Επιστήμη και Τεχνολογία που θα λάβει χώρα στην Ρόδο στις  31 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου. Το CEST2017, με κύριο διοργανωτή το πολυεπιστημονικό Global NEST (Δίκτυο Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας), διεξάγεται ανά διετία από το 1989 και αποτελεί το μεγαλύτερο καινοτόμο περιβαλλοντικό συνέδριο στην Ελλάδα εξελισσόμενο σε ένα σημαντικό διεθνές επιστημονικό γεγονός συγκεντρώνοντας πάνω από 400 εκπροσώπους από 60 διαφορετικές χώρες.

 

Σκοπός του συνεδρίου είναι η παρουσίαση καινοτόμων τεχνολογιών και πρακτικών για την αντιμετώπιση τοπικών και διεθνών περιβαλλοντικών ζητημάτων όπως η διαχείριση των αποβλήτων, η κλιματική αλλαγή, ο αειφόρος τουρισμός, η παρακολούθηση της ποιότητας των υδάτων, οι ενεργειακές τεχνολογίες και η δημόσια υγεία.

 

Η Sychem συμμετέχει με τρεις ομιλίες, στις 30 Αυγούστου o Δρ. Αλέξανδρος Υφαντής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sychem A.E, θα παρουσιάσει την ομιλία με τίτλο “The future of Green Mediterranean Hotels: combined water and energy systems”  στο WORKSHOP – Business Practices Towards Sustainable Tourism In Aegean Islands. Την 1η Σεπτεμβρίου o Δρ. Νίκος Υφαντής, Διευθυντής Έργων Επεξεργασίας Νερού θα παρουσιάσει την επιστημονική μελέτη “Evaluation of a pilot plant for a secondary treatment of mining effluents”, με αντικείμενο την επιτυχημένη πιλοτική λειτουργία μονάδας αντίστροφης ώσμωσης για την κατεργασία αποβλήτων εξόρυξης των μεταλλείων ενώ στις 2 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει και τις “Προηγμένες Εφαρμογές Υπερδιήθησης / Αντίστροφης Ώσμωσης για την Επεξεργασία Υγρών Αποβλήτων“.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Βραβείο

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

  Το μήνυμά σας

  [recaptcha]

  Log in with your credentials

  Forgot your details?