Η Sychem επίσημος χορηγός στο 5ο Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ)

Η SΥCHEM συμμετείχε ως επίσημος χορηγός στο 5ο Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) σε συνεργασία με την International Solid Waste Association (ISWA). Το θέμα του συνεδρίου ήταν: «Η Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων και η Συμβολή της στην Κυκλική Οικονομία».

Το συνέδριο διεξήχθη στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, συγκρότημα οδού Πατησίων στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2017. Η θεματολογία του συνεδρίου επικεντρώθηκε στις νέες τεχνολογίες διαχείρισης αποβλήτων, στον Εθνικό και στους Περιφερειακούς σχεδιασμούς διαχείρισης και στα χρηματοδοτικά εργαλεία διαχείρισης αποβλήτων με έμφαση στις πρακτικές της Κυκλικής Οικονομίας.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Sychem, Dr-Ing. Αλέξανδρος Υφαντής,  παρουσίασε την επιστημονική εργασία «Πρότυπη μονάδα συμπαραγωγής από βιοαέριο για τη διαχείριση ζωικών υποπροϊόντων και υπολειμμάτων τροφίμων», βασισμένη στην λειτουργία του Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Βιοαέριο (της θυγατρικής εταιρείας «Τεχνική Βιοενεργειακή Κρήτης»).

Για περισσότερες πληροφορίες από την διοργανώτρια εταιρεία: http://www.eedsa.gr/

Ομιλία του Dr-Ing. Αλέξανδρου Υφαντή
Ομιλία του Dr-Ing. Αλέξανδρου Υφαντή

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

  Το μήνυμά σας

  [recaptcha]

  Log in with your credentials

  Forgot your details?