ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΒΙΟΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ ΥΠΕΡΔΙΗΘΗΣΗΣ (UF MBR) ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΡΓΟΥ/ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ: LYTTOS BEACH HOTEL
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΕΡΓΟ: Επέκταση των εγκαταστάσεων Ε.Ε.Λ και εγκατάσταση συστήματος UF (υπερδιήθησης) – MBR.
ΕΤΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: 2016

H SYCHEM αναβάθμισε την επεξεργασία λυμάτων, συμβατικού τύπου, του Lyttos Beach Hotel με την εγκατάσταση συστήματος MBR, προσφέροντας οικονομία χώρου και σύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας. Το νέο σύστημα MBR έχει την ικανότητα να επεξεργάζεται 500 m3/d (περίπου 1.500 ανθρωποισοδύναμα).

Το παραγόμενο νερό είναι εξαιρετικής ποιότητας (T.S.S <2ppm, BOD5 <10ppm, total coliforms: <0) ικανοποιώντας τα όρια της νομοθεσίας περί επαναχρησιμοποίησης υδάτων.

Το εγκατεστημένο σύστημα MBR Airlift του οίκου PENTAIR, παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα συνηθισμένα εμβαπτιζόμενα συστήματα MBR. Οι κάθετα τοποθετημένες μεμβράνες αερίζονται συνεχώς και το σύστημα επιτυγχάνει πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας 0,25 kWh/m3.

Με το καινοτόμο σύστημα MBR που εγκαταστάθηκε από την SYCHEM:

 • Δεν παράγονται καθόλου οσμές από τη λειτουργία της μονάδας.
 • Δεν υπάρχει μικροβιολογική επιβάρυνση του περιβάλλοντα χώρου.
 • Παράγεται η ελάχιστη δυνατή ποσότητα βιολογικής ιλύος.
 • Η λειτουργία της εγκατάστασης είναι απλή, αυτόματη και αξιόπιστη με χαμηλό κόστος εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης.
 • Το αναβαθμισμένο σύστημα ελέγχου σχεδιασμένο από τη SYCHEM επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό μέσω οθόνης αφής όπου παράλληλα φαίνονται και καταγράφονται όλες οι παράμετροι λειτουργίας.
 • Οι εξωτερικά τοποθετημένες μεμβράνες προσφέρουν καθαρό εργασιακό χώρο στον χειριστή για λειτουργία και συντήρηση της μονάδας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

  Το μήνυμά σας

  [recaptcha]

  Log in with your credentials

  Forgot your details?