ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΏΣΜΩΣΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 200 m³/d ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΧΥΤΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΡΓΟΥ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε (Π.Α.ΔΥ.Θ. Α.Ε)
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΕΡΓΟ: Προμήθεια και Εγκατάσταση Μονάδας Αντίστροφης Ώσμωσης (αφαλάτωσης) δυναμικότητας 200 m³/d για την επεξεργασία
στραγγισμάτων ΧΥΤΑ Τρικάλων.
ΕΤΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: 2015

H SYCHEM παρέδωσε μονάδα επεξεργασίας στραγγιδίων ΧΥΤΑ με την μέθοδο της αντίστροφης ώσμωσης δυναμικότητας 200 m3/d. Η μονάδα παραδόθηκε εγκατεστημένη σε εμπορευματοκιβώτιο (container).

Το σύστημα σχεδιάστηκε για την τριτοβάθμια επεξεργασία στραγγισμάτων ΧΥΤΑ και παράγει νερό άριστης ποιότητας το οποίο ικανοποιεί τα όρια της νομοθεσίας περί επαναχρησιμοποίησης υδάτων.

Πλεονεκτήματα που προσδίδει η εγκατάσταση LW-RO συστημάτων από την SYCHEM:

 • Μηδενίζει τα μεταφορικά κόστη για την επεξεργασία των στραγγιδίων σε ξεχωριστές εγκαταστάσεις
 • Μείωση του όγκου αποβλήτων στο 1/3
 • Η λειτουργία της εγκατάστασης είναι απλή, αυτόματη και σταθερή, οικονομική όχι μόνο στο κόστος εγκατάστασης της αλλά της λειτουργίας με ελάχιστη απαίτηση χρόνου από το συντηρητή για τον έλεγχό της.
 • Το αναβαθμισμένο σύστημα ελέγχου σχεδιασμένο από τη SYCHEM επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό μέσω οθόνης αφής όπου παράλληλα φαίνονται και καταγράφονται όλες οι παράμετροι λειτουργίας ενώ παρέχεται και δυνατότητα τηλεχειρισμού της.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

  Το μήνυμά σας

  [recaptcha]

  Log in with your credentials

  Forgot your details?